Zoeken naar hoe zou

Uw zoekactie voor hoe zou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Kristof 47 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek ervaring in de wereld van de mannensex
Hallo ik ben kristof en zoek een top met ervaring die kan ontvangen zou graag ervaring opdoen in de wereld van de mannensex en voor de eerste maal anaal genomen worden  
gisteren
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
date
Welke kerel heeft er zin deze namiddag in een hete date? Veel kan, alles met respect en de nodige hygiëne. Ikzelf ben 39, mannelijk, behaard en licht mollig. Graag tot rond mijn eigen leeftijd. Trio zou ook wel eens leuk zijn. Laat zeker iets weten (graag met meer dan 2 woorden :p)  
gisteren
Pijpsletje 25 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Pijpslet
Hey, ik ben een echte pijpslet die graag nog eens een lul zou willen zuigen tot je volledig klaarkomt. Ik kan gemakkelijk verplaatsen. Ik ben 25/191/98/15*4.  
jan 62 jaar Antwerpen - Boom
Wie wil eens kijken ?
Ben slanke man,heb zin om me een keer naakt te tonen.Wens op bezoek te komen bij rustig en net persoon (die vanzelfsprekend gekleed blijft) die het plezant zou vinden om te kijken. Ik zou het niet erg vinden om betast te worden.We spreken telefonisch af na e-mail.Ik ben vrij na 16 uur.  

Wie wil eens kijken ?
gisteren
Harig kontje 40 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Smalle pik gezocht
Ik zoek een man die een smalle penis heeft en me kan ontvangen. Ben mannelijk en behaard dus je moet wel daar van houden. Ik word heel graag geneukt. Zou heel graag een vaste man vinden die me wekelijks eens ontvangt en neukt. Samen onder de douche. Of in de zetel. Of in bad. Mail me gerust met je stats en een foto van je pik. Graag vaste fuck buddy worden  
Hello 32 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring?
gisteren
Mats 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Jong voor ouder discreet
Hey, ik heb zelf nog geen ervaring maar zou graag eens een oudere man pijpen. Hiervoor ben ik opzoek naar iemand van ong 40+ die dit dus graag wil proberen/ervaren.. liefst ben je degelijk geschapen en een proper vriendelijk iemand. Discretie gevraagd en geboden. Ben je geïnteresseerd stuur dan even een foto en stel jezelf even voor ;) groeten  
biman zoekt 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
eerste bi ervaring
hey! geile bottom bi hier die graag eens een eerste ervaring wil hebben met een andere man, zou graag eens willen pijpen en geneukt worden, jong en oud, alles mag, met 1,2,3,... mag zeker ook:) ikzelf ben blond belg 27j 193 15x5 mollig, als je vragen hebt of geile voorstellen, stuur ze dan maar door !  

eerste bi ervaring
Danny 36 jaar Antwerpen - Mol
Kleine penis zoekt kleine penis,eerste ervaring
Beste mannen, dit is mijn eerste keer dat ik een advertentie plaats. Maar ik heb al zo lang een fantasie om samen met een andere man elkaar te verkennen... Strelen,elkaar naakt zien, voelen,likken,zuigen... Enz. Alles soft en zonder verplichtingen.ikzelf ben zeer verlegen,maar wel zeer geil en benieuwd,hoe het zou zijn met een andere man. Is er iemand die mij hierbij kan helpen? Zelf ben ik klein geschapen, ik zou mij beter voelen bij iemand die de hetzelfde grote heeft ... Oud of jong maakt niet uit. Als het maar een lief en zacht iemand is. Hygiëne heel belangrijk. Ik hoop iemand vandaag te ontmoeten... Want ben boter geil...groetjes alvast  

Kleine penis zoekt kleine penis,eerste ervaring
Zin 30 jaar Antwerpen - Geel
Wie kan me helpen
Wie kent er nog plaatsen waar mannen soms samenkomen om gewoon even te genieten? Soms heb ik gewoon zin in iets en zou ik willen dat ik ergens naartoe zou kunnen rijden. Wie kent er zo nog plaatsjes?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10